Webinar | Søskenderelationer

Torsdag d. 11. juni kl. 20.00 – 21-00

Som forældre til et barn med en diagnose eller psykiske vanskeligheder er det ofte givende at få inspiration, idéer og rådgivning af professionelle, og det kan også være en støtte at få mulighed for at høre hvad andre forældre er optagede af i forhold til et bestemt emne.

Indhold og udbytte
Webinaret vil have fokus på hvordan vi som forældre bedst kan støtte søskenderelationerne i familien.

Når der er et barn med særlige behov i familien, kan det medføre, at andre søskende føler sig overset. Samtidig kan det være svært at forstå adfærden hos deres bror eller søster. Som pårørende søskende, kan mange også opleve at have blandende og dobbelte følelser overfor sin bror/søster. Der kan vi som forældre ofte ende med at føle os magtesløse og blive usikre på, hvordan vi bedst muligt får taget os af alle børn i familien og samtidig få støttet relationen mellem søskende.

Du vil på webinaret blive præsenteret for:

  • Konkrete tiltag du nemt kan implementere i familien for at støtte søskenderelationer
  • Redskaber du kan bruge i samtalen med pårørende søskende

Webinaret introduceres med et oplæg, efterfulgt af konkrete råd og redskaber til samtaler og til at støtte søskenderelationer i familien. Afslutningsvis vil der være mulighed for at stille spørgsmål, dele erfaringer og få sparring af oplægsholder, Mette Marie Thornam.

Målgruppe
Forældre og pårørende til børn/unge med diagnoser eller andre psykiske vanskeligheder.

Deltagelse
Kurserne afholdes via portalen Zoom, og du vil på kursusdagen få tilsendt et link til deltagelse i kurset, på baggrund af forudgående tilmelding og betaling via MobilePay til 18461.

Tid, pris og tilmelding

Pris: 295,- kr. alt inkl. via MobilePay til 18461

Dato 
Torsdag d. 11. juni kl. 20.00 – 21.00

Tilmeld webinaret

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Praktisk information

Deltagelse
Kurset afholdes via portalen Zoom, og du vil på kursusdagen få tilsendt et link til deltagelse i kurset, på baggrund af forudgående tilmelding og betaling.

Kontakt
Har du praktiske spørgsmål omkring kurset, tilmelding, betaling eller lignende, så kontakt Anne Louise Holck på 7174 4080 /alh@basen.dk

Underviser på webinaret

Mette-Marie Søby Thornam

Familiebehandler på Basen.

Modtag nyheder fra Basen Kompetencecenter

Vores nyhedsbrev holder dig opdateret omkring hvad der rør sig på Basen, og du kan bl.a. læse om vores kommende kurser og uddannelser.

Interesserer du dig således for det sociale, psykologiske og pædagogiske felt, så er Basens nyhedsbrev et godt sted at holde sig orienteret.