Webinar | Introduktion til evidensbaseret viden om ADHD og hvordan hjernen fungerer

Mandag d. 25. maj kl. 15.30 – 16.30

Som forældre til et barn med en diagnose eller psykiske vanskeligheder er det ofte givende at få inspiration, idéer og rådgivning af professionelle, og det kan også være en støtte at få mulighed for at høre hvad andre forældre er optagede af i forhold til et bestemt emne.

Indhold og udbytte
Hvordan forstår og håndterer vi ADHD og hvordan kan vi arbejde med at reducere ADHD-kernesymptomerne via daglig træning. Webinaret er sammensat af 2 x 15 minutters oplæg, med mulighed for 15 minutters spørgetid efter hvert oplæg.

I oplægget vil du blive præsenteret for eksempler på træningsmuligheder i forhold til træning af de kernesymptomer, der udspiller sig i dagligdagen i hjemmet: hvordan og hvornår er barnet hyperaktivt, impulsivt og har nedsat koncentration.

Målgruppe
Forældre og pårørende til børn/unge med diagnoser eller andre psykiske vanskeligheder.

Deltagelse
Kurserne afholdes via portalen Zoom, og du vil på kursusdagen få tilsendt et link til deltagelse i kurset, på baggrund af forudgående tilmelding og betaling via MobilePay til 18461.

Tid, pris og tilmelding

Pris: 295,- kr. alt inkl. via MobilePay til 18461

Dato 
Mandag d. 25. maj 2020 kl. 15.30 – 16.30

Tilmeld webinaret

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Praktisk information

Deltagelse
Kurset afholdes via portalen Zoom, og du vil på kursusdagen få tilsendt et link til deltagelse i kurset, på baggrund af forudgående tilmelding og betaling.

Kontakt
Har du praktiske spørgsmål omkring kurset, tilmelding, betaling eller lignende, så kontakt Anne Louise Holck på 7174 4080 /alh@basen.dk

Underviser på kurset

Eva Wilkinson

Afdelingsleder på Basen STU.

Modtag nyheder fra Basen Kompetencecenter

Vores nyhedsbrev holder dig opdateret omkring hvad der rør sig på Basen, og du kan bl.a. læse om vores kommende kurser og uddannelser.

Interesserer du dig således for det sociale, psykologiske og pædagogiske felt, så er Basens nyhedsbrev et godt sted at holde sig orienteret.