Webinar | Mit barn har brug for hjælp – Hvor går jeg hen? Hvordan fungerer systemet egentlig?

Tirsdag d. 23. juni kl. 15.00 – 16.00

Hvad er en PPV eller en §50? Er det skolepsykologen, sagsbehandleren eller en privat psykolog jeg skal henvende mig til? Hvilken vej er den rigtige at gå?

Indhold og udbytte
Når ens barn har en psykiatrisk diagnose eller andre psykiske vanskeligheder, er det vigtigt at kende til de forskellige aktørers roller og myndighedsbeføjelser, for at finde vejen til den rette hjælp til ens barn.

På Basen betragter vi et godt samarbejde med forældre og kommunale aktører, som helt afgørende for vores daglige praksis. Og igennem vores arbejde med familierne på Basen er det blevet tydeligt for os, at samarbejdsproblemer, dårlig kommunikation osv. ofte kan undgås, hvis forældrene har en større viden om hvad de kan forvente af hvem, og hvordan vores system er skruet sammen – og ikke mindst hvorfor.

Webinaret indledes af et oplæg hvorefter I har mulighed for at stille spørgsmål.

Målgruppe
Forældre og pårørende til børn/unge med diagnoser eller andre psykiske vanskeligheder.

Deltagelse
Kurserne afholdes via portalen Zoom, og du vil på kursusdagen få tilsendt et link til deltagelse i kurset, på baggrund af forudgående tilmelding og betaling via MobilePay til 18461.

Tid, pris og tilmelding

Pris: 295,- kr. alt inkl. via MobilePay til 18461

Dato Tirsdag d. 23. juni kl. 15.00 – 16.00

Tilmeld webinaret

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Praktisk information

Deltagelse
Kurset afholdes via portalen Zoom, og du vil på kursusdagen få tilsendt et link til deltagelse i kurset, på baggrund af forudgående tilmelding og betaling.

Kontakt
Har du praktiske spørgsmål omkring kurset, tilmelding, betaling eller lignende, så kontakt Anne Louise Holck på 7174 4080 /alh@basen.dk

Underviser på webinaret

Mette Tellerup Larsen

Mette Tellerup Larsen

Direktør på Basen. Specialiseret indenfor det behandlingsmæssige område; kognitive og systemiske behandlingstilgange og værktøjer, samtalepraksis, miljøterapi, narrative tilgange mm. særligt i arbejdet med mennesker i udsatte positioner. Uddannet socialrådgiver med efter- og videreuddannelser i både ledelse, coaching og systemisk ledelse.

Modtag nyheder fra Basen Kompetencecenter

Vores nyhedsbrev holder dig opdateret omkring hvad der rør sig på Basen, og du kan bl.a. læse om vores kommende kurser og uddannelser.

Interesserer du dig således for det sociale, psykologiske og pædagogiske felt, så er Basens nyhedsbrev et godt sted at holde sig orienteret.