Webinar | Konflikter – Forebyggelse og håndtering

Torsdag d. 18. juni kl. 20.00 – 21.00

Som forældre til et barn med en diagnose eller psykiske vanskeligheder er det ofte givende at få inspiration, idéer og rådgivning af professionelle, og det kan også være en støtte at få mulighed for at høre hvad andre forældre er optagede af i forhold til et bestemt emne.

Indhold og udbytte

Vi hverken kan eller skal undgå konflikter, men hvis de fylder for meget, er de drænende for alle i familien. Ofte kan vi med relativt få ændringer reducere konfliktniveauet.

Dette webinar vil have fokus på hvordan du kan forebygge konflikter i hjemmet og hvordan du kan håndtere de konflikter, som uundgåeligt vil opstå.

Du vil på webinaret blive præsenteret for:

  • Konkrete tiltag du nemt kan benytte for at forebygge konflikter
  • Redskaber du kan bruge under og efter en konflikt er opstået
  • Alternativer til skældud
  • Viden om principperne i Low Arousal

Målgruppe
Forældre og pårørende til børn/unge med diagnoser eller andre psykiske vanskeligheder.

Deltagelse
Kurserne afholdes via portalen Zoom, og du vil på kursusdagen få tilsendt et link til deltagelse i kurset, på baggrund af forudgående tilmelding og betaling via MobilePay til 18461.

Tid, pris og tilmelding

Pris: 295,- kr. alt inkl. via MobilePay til 18461

Dato 
Torsdag d. 18. juni kl. 20.00  21.00

Tilmeld webinaret

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Praktisk information

Deltagelse
Kurset afholdes via portalen Zoom, og du vil på kursusdagen få tilsendt et link til deltagelse i kurset, på baggrund af forudgående tilmelding og betaling.

Kontakt
Har du praktiske spørgsmål omkring kurset, tilmelding, betaling eller lignende, så kontakt Anne Louise Holck på 7174 4080 /alh@basen.dk

Underviser på kurset

Mette-Marie Søby Thornam

Familiebehandler på Basen.

Modtag nyheder fra Basen Kompetencecenter

Vores nyhedsbrev holder dig opdateret omkring hvad der rør sig på Basen, og du kan bl.a. læse om vores kommende kurser og uddannelser.

Interesserer du dig således for det sociale, psykologiske og pædagogiske felt, så er Basens nyhedsbrev et godt sted at holde sig orienteret.