Webinar | Energiforvaltning i børns hverdag

Dette webinar er for dig, der arbejder med børn og unge i både almen- og specialområdet. Webinaret vil med udgangspunkt i stresssårbarhedsmodellen tilbyde en forklaring af, hvad der sker, når et barn eller ung bliver udadreagerende, oppositionel eller trækker sig.

På dette webinar vil du få værktøjer, som kan hjælpe dig med at tale med børn og unge om konflikter og støtte dem i deres egen forvaltning af deres mentale energi. Værktøjerne er nemme at gå til og konkret udformet som et møntsystem, et vandglas og et batteri; de kan bruges i samtaler 1:1, i grupper og i klasseundervisning – og du vil også kunne bruge værktøjerne i dit eget professionelle virke. Sidst i webinaret er der sat tid af til spørgsmål og sparring.

Målgruppe
Lærere og pædagoger i special- og almentilbud, sagsbehandlere, socialrådgivere, vejledere, kontaktpersoner og andre der arbejder med børn og unge med særlige udfordringer.

Deltagelse
Webinaret afholdes via portalen Zoom, og du vil på kursusdagen få tilsendt et link til deltagelse, på baggrund af forudgående tilmelding.

Tid, pris og tilmelding

Pris: 370,- kr. alt inkl.

Dato 
Tirsdag d. 1. december 2020 kl. 13.00-14.30

Tilmeld webinar:

  Tilmeld mig Basens nyhedsmail

  Praktisk information

  Dato 
  Tirsdag d. 1. december 2020 kl. 13.00-14.30

  Deltagelse
  Kurset afholdes via portalen Zoom, og du vil på kursusdagen få tilsendt et link til deltagelse i kurset, på baggrund af forudgående tilmelding og betaling.

  Kontakt
  Har du praktiske spørgsmål omkring kurset, tilmelding, betaling eller lignende, så kontakt kommunikationsmedarbejder Marie-Louise Christophersen på 2062 0462 / msc@basen.dk

  Underviser på kurset

  Gitte Højmose

  Autoriseret psykolog ansat på Basen, hvor hun arbejder med elever i 4.-9. klasse bl.a. med samtaler med elever og forældre samt med kollegial supervision. Gitte siger: ”Der findes sådan set ikke elever med særlige behov. Alle har mest af alt behov for at blive forstået og få lov til at udvikle sig i sin egen retning. Men der findes mange særlige metoder til at opfylde de behov.”

  Modtag nyheder fra Basen Kompetencecenter

  Vores nyhedsbrev holder dig opdateret omkring hvad der rør sig på Basen, og du kan bl.a. læse om vores kommende kurser og uddannelser.

  Interesserer du dig således for det sociale, psykologiske og pædagogiske felt, så er Basens nyhedsbrev et godt sted at holde sig orienteret.