Supervision og rådgivning af fagpersonale

Vi tilbyder supervision og rådgivning af fagpersonale. Dette kan være på andre dagbehandlingsskoler, bosteder, specialskoler eller andre tilbud der arbejder med børn og unge med psykisk sårbarhed. Vi tilbyder også supervision på almenområdet f.eks. i forbindelse med mistrivsel i en klasse af forskellige årsager eller hvis der ønskes supervision på specifikke sager.

Vi tilbyder supervision eller rådgivning til såvel hele personalegrupper som af enkeltpersoner. Sessionerne kan finde sted hos jer eller i vores lokaler på Østerbro i København

Vi indleder altid med et kort, afklarende møde, enten over telefonen eller virtuelt, hvor vi sammen afstemmer formen, temaer, tid, konkrete behov o. lign.

Vi tilbyder også trivselsforløb for klasser, hvor vi kommer ud og observerer i klasser, der har trivselsproblemer, som efterfølgende kan bruges ind i rådgivning og supervision af personale.

Pris, tid og sted

Efter individuel aftale. Kontakt faglig chef Nadia Kræmer Lützhøft på nlu@basen.dk / 7174 0979 for yderligere info eller send en forespørgsel via vores kontaktformular her på siden.

Send forespørgsel på rådgivning

Via formularen nedenfor kan du sende en forespørgsel på supervision eller rådgivning samt en beskrivelse af, hvad der ønskes rådgivning til.

Når vi har behandlet din forespørgsel, vil du blive kontaktet af Nadia Kræmer Lützhøft, faglig chef på Basen.

Send en forespørgsel 

  Tilmeld mig Basens nyhedsmail

  Kontakt

  Nadia Kræmer Lützhøft

  Behandlingsfaglig chef
  M nlu@basen.dk
  T +45 7174 0979

  Nadia er specialiseret i pædagogisk psykologiske metoder og tiltag, som har god effekt for børn og unge med psykiatriske diagnoser og andre psykiske sårbarheder, bl.a. fra mange års erfaring i psykiatrien og indenfor det specialpædagogiske felt.

  Modtag nyheder fra Basen Kompetencecenter

  Vores nyhedsbrev holder dig opdateret omkring hvad der rør sig på Basen, og du kan bl.a. læse om vores kommende kurser og uddannelser.

  Interesserer du dig således for det sociale, psykologiske og pædagogiske felt, så er Basens nyhedsbrev et godt sted at holde sig orienteret.