Supervision og rådgivning af fagpersonale

Vi tilbyder supervision og rådgivning af fagpersonale. Dette kan være på andre dagbehandlingsskoler, bosteder, specialskoler eller andre tilbud der arbejder med børn og unge med psykisk sårbarhed. Vi tilbyder også supervision på almenområdet f.eks. i forbindelse med mistrivsel i en klasse af forskellige årsager eller hvis der ønskes supervision på specifikke sager.

Vi tilbyder supervision eller rådgivning til såvel hele personalegrupper som af enkeltpersoner. Sessionerne kan finde sted hos jer eller i vores lokaler på Østerbro i København

Vi indleder altid med et kort, afklarende møde, enten over telefonen eller virtuelt, hvor vi sammen afstemmer formen, temaer, tid, konkrete behov o. lign.

Vi tilbyder også trivselsforløb for klasser, hvor vi kommer ud og observerer i klasser, der har trivselsproblemer, som efterfølgende kan bruges ind i rådgivning og supervision af personale.

Pris, tid og sted

Efter individuel aftale. Kontakt vores administration på info@basen.dk / 3929 6767 for yderligere info eller send en forespørgsel via vores kontaktformular her på siden.

Send forespørgsel på rådgivning

Via formularen nedenfor kan du sende en forespørgsel på supervision eller rådgivning samt en beskrivelse af, hvad der ønskes rådgivning til.

Når vi har behandlet din forespørgsel, vil du blive kontaktet via telefon eller mail.

Send en forespørgsel 

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Kontakt

Marie Falck Hansen

Psykolog
M mha@basen.dk
T +45 7192 7078

Marie er autoriseret psykolog med 10 års erfaring fra både børne-, unge- og voksenområdet. Marie har stor erfaring, både med udredning og behandling af særligt sårbare børn og unge. Dette både fra sit arbejde med inklusion i normalområdet, terapeutiske forløb med unge med komorbide lidelser og fra dagbehandlingsområdet.

Modtag nyheder fra Basen Kompetencecenter

Vores nyhedsbrev holder dig opdateret omkring hvad der rør sig på Basen, og du kan bl.a. læse om vores kommende kurser og uddannelser.

Interesserer du dig således for det sociale, psykologiske og pædagogiske felt, så er Basens nyhedsbrev et godt sted at holde sig orienteret.