Kursus | Værdibaseret ledelse

Ønsker du at styrke din organisation og dit ledelsesmæssige handlerum i forhold til organisationens værdigrundlag? Ønsker du at styrke dit personlige lederskab via din organisations værdier? Og kunne du tænke dig at få redskaber til at eksekvere dette i praksis?

At lede værdibaseret handler i korte træk om at forstå og beskrive det grundlæggende og væsentlige i organisationen. Når man arbejder med værdier i organisationen, og bruger værdierne som styringsredskab, giver det ledere og medarbejdere en fælles ramme, hvorunder de kan tage aktivt stilling til, hvordan man handler mest hensigtsmæssigt i den enkelte situation, frem for blot at gøre som man plejer.

På dette heldagskursus, vil du blive introduceret til hvordan du via værdibaseret ledelse, kan sikre at din organisations værdier, så at sige, kommer ud i arme og ben. Når man arbejder ud fra et værdigrundlag, er det således ensbetydende med en bevidstgørelse om handlinger, metoder og kvalitet i organisationen.

Udbyttet af kurset vil bl.a. være

 • Viden om hvordan du styrker dit personlige lederskab via din organisations værdier.
 • Indsigt i hvordan du sikrer at din organisations værdier bliver et fælles referencepunkt, der danner grundlag for tænkningen og handlinger i organisationen.
 • Hvordan man inddrager værdierne i svære medarbejdersamtaler, problemer i samarbejdet i teamet eller ved svingende kvalitet i samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere.
 • Hvordan man anvender organisationens værdier i den daglige praksis, eks. I forhold til mødekultur, ved for sent fremmøde eller ved svære medarbejdersamtaler.

Via workshops vil vi arbejde med kursusdeltagernes egne organisationer. Fokus vil være på hvordan der skabes ejerskab for organisationens værdier, og særligt den processuelle implementeringsstrategi.

Basen er en værdibaseret organisation, og vi har mangeårige og gode erfaringer med implementering af værdigrundlaget i organisationen. Dette lige fra etablering af værdierne til deres implementering i daglig praksis, samt vedligeholdelse af dette over tid. Vi er optaget af sammenhængen mellem værdier og mission, mission og kerneopgave.

Målgruppe
Kurset henvender sig både til nye og erfarne, offentlige og private ledere, mellemledere, afdelingsledere, faglige koordinatorer, embedsmænd og andre der arbejder med børn og unge med særlige behov, på ledelsesniveau.

Forplejning
Der vil blive serveret kaffe og te, samt en let forplejning.

Tid, pris og tilmelding

Pris: 1595,- kr. alt inkl.

Kurset afholdes på følgende datoer 
Fredag d. 12. juni 2020 kl. 9.00 – 14.00

Vælg den ønskede dato i tilmeldingsformularen nedenfor.

  Tilmeld mig Basens nyhedsmail

  Praktisk information

  Sted
  Basen Kompetencecenter
  Strandboulevarden 122, 3. sal
  2100 København Ø

  Parkering/ankomst
  Der er betalt parkering på Middelfartgade samt i de omkringliggende gader. Kompetencecenteret ligger ca. 10 minutters gang fra Nordhavn St. hvor der ligeledes går busser (bus 14 og 23) som stopper 300 meter fra Kompetencecenteret, ved Strandboulevarden/Århusgade.

  Kontakt
  Har du praktiske spørgsmål omkring kurset, ankomst, fakturering eller lignende, så kontakt kommunikationsmedarbejder Marie-Louise Scott på 2062 0462 / msc@basen.dk.

  Undervisere på kurset

  Mette Tellerup Larsen

  Mette Tellerup Larsen

  Direktør på Basen. Uddannet socialrådgiver med efter- og videreuddannelser i systemisk ledelse, coaching, protreptik og som proceskonsulent. Specialiseret indenfor det behandlingsmæssige område; kognitive og systemiske behandlingstilgange og værktøjer, samtalepraksis, miljøterapi og narrative tilgange i arbejdet med mennesker i udsatte positioner.

  Jacob Guldager Søe

  Jacob Guldager Søe

  Vicedirektør på Basen. Specialiseret i sparring og supervision af forskellige faggrupper samt i de organisatoriske, sociale og personlige udfordringer man som fagperson møder i arbejdet med mennesker i udsatte positioner. Uddannet lærer med en PD i psykologi, en Master i Etik og værdier i organisationer, en MBA og efter- og videreuddannelser indenfor det behandlingsmæssige område.