Om Basen Kompetencecenter

Basen Kompetencecenter er et non-profit Kompetencecenter i organisatorisk fællesskab med Basen dagbehandling og Basen STU, som har eksisteret siden 1996. Vi har således mere end 25 års erfaring med at hjælpe børn og unge med særlige behov, til at udvikle strategier til at håndtere deres individuelle udfordringer, og leve et så selvstændigt liv som muligt.

Underviserne på vores Kompetencecenter er praktikere, som har en særligt specialiseret viden om de specifikke emner de underviser i. Vi forestår praksisorienterede kurser, oplæg og uddannelser, med fokus på konkrete værktøjer, metoder og tilgange til det daglige arbejde med udsatte børn og unge.

Pædagogiske kurser – Målgruppe, formål og udbytte

Vores kurser henvender sig til fagpersoner, der arbejder indenfor det socialfaglige område samt andre med interesse i området børn og unge med særlige behov.

Når du arbejder med udsatte børn og unge samt deres familier, er du hver eneste dag med til at løfte en stor og vigtig opgave. For at kunne tackle denne opgave, er det nødvendigt at du har faglig indsigt i den målgruppe, du arbejder med, og er i besiddelse af nogle konkrete, praktiske redskaber som du kan anvende i dit daglige arbejde.

Gå til kursusoversigt

Modtag nyhedsmail

Få info om nuværende og kommende kurser.


Hent kursuskatalog

Læs om vores kurser, uddannelser og pårørendetilbud her.


Hent kursuskatalog her