Kursus |Hvad virker?

– Skab succesfulde indsatser med børn, forældre og kollegaer

Iværksættelse af indsatser omkring børn kan tage mange former. Skal vi bruge timetimer, afskærmning eller høreværn? Skal vi arbejde med belønning som motivation for ønsket adfærd? Kan det overhovedet betale sig at gøre noget i skolen, når de gør noget helt andet derhjemme, og hvordan får vi forældrene med?

Hvordan iværksættes og evalueres pædagogiske indsatser, både i skole og på tværs af skole og hjem? Hvad er vigtigt for at en indsats har succes?

Både inden for pædagogikken og psykologien hersker forskellige tilgange, teorier og ”sandheder” om, hvad der er den ”rigtige” praksis. Dette kursus introducerer kursisten for de fællesfaktorer, som i forskningen har vist sig virkningsfulde på tværs af tilgange og teoretiske udgangspunkter, når det handler om at skabe forandring for de mennesker, vi arbejder med.

Indhold og udbytte

Kursisten vil også blive introduceret til en konkret metode, som omdanner denne viden til praksis. På kurset afprøver vi metoden på konkrete cases fra kursisternes dagligdag. Kursisten går således fra kurset med en konkret metode til at iværksætte og evaluere indsatser, som kan anvendes i kursistens arbejdsliv.

Målgruppe
Lærere og pædagoger i special- og almentilbud, sagsbehandlere, socialrådgivere, vejledere, kontaktpersoner og andre der arbejder med børn og unge med særlige udfordringer.

Forplejning
Der vil blive serveret kaffe og te, samt en let forplejning.

Tid, pris og tilmelding

Pris: 1295,- kr. alt inkl.

Kurset afholdes på følgende datoer 
Tirsdag d. 22. marts 2022 kl. 9.00-12.00

Vælg den ønskede dato i tilmeldingsformularen nedenfor.

  Tilmeld mig Basens nyhedsmail

  Praktisk information

  Sted
  Basen Kompetencecenter
  Middelfartgade 9, 1. sal
  2100 København Ø

  Parkering/ankomst
  Der er betalt parkering på Middelfartgade samt i de omkringliggende gader. Kompetencecenteret ligger ca. 10 minutters gang fra Nordhavn St. hvor der ligeledes går busser (bus 14 og 23) som stopper 300 meter fra Kompetencecenteret, ved Strandboulevarden/Århusgade.

  Kontakt
  Har du praktiske spørgsmål omkring kurset, ankomst, fakturering eller lignende, så kontakt kommunikationsmedarbejder Marie-Louise Christophersen på 2062 0462 / msc@basen.dk.

  Underviser på kurset

  Jacob Emil Licht

  Autoriseret psykolog og VISO-specialist. Udover at være psykolog på Basen dagbehandling i København, yder Jacob også specialrådgivning og psykologiske udredninger i hele landet, på de mest specialiserede sager på børne-, social- og specialundervisningsområdet, som specialist for VISO.

  Modtag nyheder fra Basen Kompetencecenter

  Vores nyhedsbrev holder dig opdateret omkring hvad der rør sig på Basen, og du kan bl.a. læse om vores kommende kurser og uddannelser.

  Interesserer du dig således for det sociale, psykologiske og pædagogiske felt, så er Basens nyhedsbrev et godt sted at holde sig orienteret.