Kursus | De neuroaffektive kompasser

Pris: 1295,- kr. alt inkl.
Dato: Torsdag d. 21. april 2022 kl. 13.00 – 16.00

Der findes et hav af teorier og metoder udviklet til at understøtte børn og unges udvikling, men for de professionelle omkring barnet kan det være en udfordring at vælge den/de rette metoder til det enkelte barns behov og udviklingsniveau.

De neuroaffektive kompasser er et navigations- og analyseredskab, som udspringer sig af den neuroaffektive udviklingspsykologi. Formålet med de neuroaffektive kompasser er at skabe et brugbart navigationsredskab, der målretter den valgte pædagogik, metode og aktivitet til det enkelte barns behov og tilpasset barnets udviklingsniveau.

Indhold og udbytte

Dette kursus vil give dig viden om de neuroaffektive kompasser og hvorledes disse kan bruges i forståelsen af barnet/den unge. Du vil få indsigt i de neurobiologiske principper og den neuroaffektive udviklingspsykologi, som kompasserne læner sig op ad, samt konkrete aktiviteter, som kan laves med barnet/den unge på de enkelte niveauer i kompasserne. Kurset vil veksle mellem teoretiske oplæg samt diskussioner og erfaringsdeling i grupper.

Målgruppe
Lærere og pædagoger i special- og almentilbud, sagsbehandlere, socialrådgivere, vejledere, kontaktpersoner og andre der arbejder med børn og unge med særlige udfordringer.

Forplejning
Der vil blive serveret kaffe og te, samt en let forplejning.

Tid, pris og tilmelding

Pris: 1295,- kr. alt inkl.

Kurset afholdes på følgende datoer 
Torsdag d. 21. april 2022 kl. 13.00 – 16.00

Vælg den ønskede dato i tilmeldingsformularen nedenfor.

  Tilmeld mig Basens nyhedsmail

  Praktisk information

  Sted
  Basen Fyn dagbehandling
  Thulevej 8
  5210 Odense NV

  Kontakt
  Har du praktiske spørgsmål omkring kurset, ankomst, fakturering eller lignende, så kontakt kommunikationsmedarbejder Marie-Louise Christophersen på 2062 0462 / msc@basen.dk.

  Underviser på kurset

  Stine Bleeg Stenderup

  Autoriseret psykolog og VISO-specialist. Stine er psykolog på Basen dagbehandling i Odense og yder ligeledes specialrådgivning og psykologiske udredninger i hele landet, på de mest specialiserede sager på børne-, social- og specialundervisningsområdet, som specialist for VISO.

  Modtag nyheder fra Basen Kompetencecenter

  Vores nyhedsbrev holder dig opdateret omkring hvad der rør sig på Basen, og du kan bl.a. læse om vores kommende kurser og uddannelser.

  Interesserer du dig således for det sociale, psykologiske og pædagogiske felt, så er Basens nyhedsbrev et godt sted at holde sig orienteret.