Kursus | ADHD – Lær at reducere kernesymptomerne og ændre adfærden

Den nyeste forskning indenfor ADHD behandler viden om diagnosen og de metodiske tilgange, der viser sig mest effektiv i forhold til at ændre ADHD-adfærden, reducere kernesymptomerne impulsivitet og hyperaktivitet samt bedre barnets eller den unges opmærksomhedsfunktion. Børn og unge med ADHD bliver nemlig ofte misforstået og får mere skældud end andre børn og unge, da deres adfærd kan opleves som udfordrende.

På dette kursus vil du blive introduceret til det evidensbaserede forældretræningsprogram, NFPP (New Forest Parenting Program). Du vil få viden om hvorfor NFPP-behandlingen er mere effektiv end de gængse behandlingsmetoder, der anvendes i forbindelse med børn og unge med ADHD, samt værktøjer til at anvende denne behandlingsmetode i dit daglige arbejde som fagprofessionel.

Udbyttet af kurset vil bl.a. være

 • Indblik i NFPP og dets metodiske tilgange, baseret på den nyeste forskning, hvor der arbejdes med forståelse og håndtering af ADHD.
 • Viden om hvordan børn og unges færdigheder kan udvikles i forhold til deres diagnose.’
 • Viden om hvordan ADHD-symptomer reduceres.
 • Mestringsstrategier i forhold til relationsopbygning mellem barnet/den unge og de voksne, der er tæt på.
 • Konkrete redskaber og handlemuligheder i forhold til at arbejde med at træne børn og unge med ADHD, samt til at arbejde med deres adfærd.

Målgruppe
Lærere og pædagoger i special- og almentilbud, sagsbehandlere, socialrådgivere, vejledere, kontaktpersoner og andre der arbejder med børn og unge med særlige udfordringer.

Forplejning
Der vil blive serveret kaffe og te, samt en let forplejning.

Tid, pris og tilmelding

Pris: 1280,- kr. alt inkl.

Kurset afholdes på følgende datoer 
Onsdag d. 2. december 2020 kl. 9.00 – 12.00

Vælg den ønskede dato i tilmeldingsformularen nedenfor.

  Tilmeld mig Basens nyhedsmail

  Praktisk information

  Dato 
  Onsdag d. 2. december 2020 kl. 9.00 – 12.00

  Sted
  Basen Kompetencecenter
  Strandboulevarden 122, 3. sal
  2100 København Ø

  Parkering/ankomst
  Der er betalt parkering på Middelfartgade samt i de omkringliggende gader. Kompetencecenteret ligger ca. 10 minutters gang fra Nordhavn St. hvor der ligeledes går busser (bus 14 og 23) som stopper 300 meter fra Kompetencecenteret, ved Strandboulevarden/Århusgade.

  Kontakt
  Har du praktiske spørgsmål omkring kurset, ankomst, fakturering eller lignende, så kontakt kommunikationsmedarbejder Marie-Louise Scott på 2062 0462 / msc@basen.dk.

  Underviser på kurset

  Eva Wilkinson

  Afdelingsleder på Basen STU og VISO-specialist. Specialiseret i børn og unge med psykiatriske diagnoser, i høj grad autisme og i ADHD på forskningsniveau. Har lang erfaring med psykoedukation, behandling, mentaliseringsbaserede tilgange, samt adfærds- og emotionel regulering. Eva har en kandidatgrad i generel pædagogik, er uddannet pædagog og certificeret NFPP familiebehandler via forskning i Børne- og UngdomsPsykiatrien.

  Modtag nyheder fra Basen Kompetencecenter

  Vores nyhedsbrev holder dig opdateret omkring hvad der rør sig på Basen, og du kan bl.a. læse om vores kommende kurser og uddannelser.

  Interesserer du dig således for det sociale, psykologiske og pædagogiske felt, så er Basens nyhedsbrev et godt sted at holde sig orienteret.