Kurser og uddannelser til fagfolk

Vores kurser henvender sig til fagpersoner, der arbejder indenfor det socialfaglige område samt andre med interesse i området børn og unge med særlige behov.

Når du arbejder med udsatte børn og unge samt deres familier, er du hver eneste dag med til at løfte en stor og vigtig opgave. For at kunne tackle denne opgave, er det nødvendigt at du har faglig indsigt i den målgruppe, du arbejder med, og er i besiddelse af nogle konkrete, praktiske redskaber som du kan anvende i dit daglige arbejde.

Underviserne på vores Kompetencecenter er praktikere, som har en særligt specialiseret viden om de specifikke emner de underviser i. Vi forestår praksisorienterede kurser, oplæg og uddannelser, med fokus på konkrete værktøjer, metoder og tilgange til det daglige arbejde med udsatte børn og unge.

Skræddersyede kurser og uddannelsesforløb til din personalegruppe

Har I et ønske til et specifikt kursus, foredrag eller et konkret uddannelsesforløb, som ikke fremgår af vores kursusoversigt? Vi tilbyder også skræddersyede kurser, foredrag og uddannelsesforløb, som er tilpasset jeres ønsker og behov.

Modtag nyhedsmail

Få info om nuværende og kommende kurser.


Hent kursuskatalog

Læs om vores kurser og uddannelser her.


Hent kursusoversigt her