Webinar | PDA og undervisning – Hvordan er det foreneligt?

Torsdag d. 12. maj kl. 15.00-16.00

Elever med en PDA profil har særligt svært ved at honorere krav, anvisninger og undervisning på en traditionel vis.

Derfor er en mere krav-fri og relationsbunden tilgang altafgørende i behandlingsarbejdet med elever med denne profil.

Det er ofte små krav, der almindeligvis ikke ville opleves som et krav, og som kan være den almene tilgang i traditionel autismepædagogik og angstbehandling  – f.eks. skema, struktur, eksponeringsplaner – som hos elever med en PDA profil kan opleves som store krav og derfor provokere en følelse af angst.

Ofte ser vi en meget lang latenstid hos disse elever, forstået på den måde, at der først skal bygges et solidt, tillidsskabende og bærende relationelt fundament, så barnet/den unge tør stole på, at man som underviser/behandler kan være i angsten for kravet sammen.

Målgruppe
Forældre og pårørende til børn/unge med diagnoser eller andre psykiske vanskeligheder.

Deltagelse
Kurset afholdes virtuelt via Teams. Du vil få tilsendt et link til deltagelse i kurset, på baggrund af forudgående tilmelding og betaling via MobilePay til 18461.

Dato og pris
Torsdag d. 12. maj kl. 15.00-16.00.

Hvis man er forælder til et barn på Basen, er webinaret gratis. For eksterne forældre er prisen 295,- kr. som betales via Mobilepay til 18461.

Tid, pris og tilmelding

Pris: 295,- kr. alt inkl. via MobilePay til 18461

Dato 
Torsdag d. 12. maj 2022 kl. 15.00 – 16.00

Tilmeld webinaret

  Tilmeld mig Basens nyhedsmail

  Kontakt

  Kontakt
  Har du praktiske spørgsmål omkring kurset, tilmelding, betaling eller lignende, så kontakt Nadia Kræmer Lützhøft på 7174 0979 /nlu@basen.dk

  Underviser på kurset

  Nadia Kræmer Lützhøft

  Faglig chef
  M nlu@basen.dk
  T 7174 0979

  Nadia er specialiseret i pædagogisk psykologiske metoder og tiltag, som har god effekt for børn og unge med psykiatriske diagnoser og andre psykiske sårbarheder, bl.a. fra mange års erfaring i psykiatrien og indenfor det specialpædagogiske felt.

  Modtag nyheder fra Basen Kompetencecenter

  Vores nyhedsbrev holder dig opdateret omkring hvad der rør sig på Basen, og du kan bl.a. læse om vores kommende kurser og uddannelser.

  Interesserer du dig således for det sociale, psykologiske og pædagogiske felt, så er Basens nyhedsbrev et godt sted at holde sig orienteret.