Kursus | Det personlige lederskab, Del I og II

Ønsker du at udvikle dig selv og din lederidentitet, og vil du lære at håndtere dit potentiale og dine barrierer som leder?

Det sociale arbejde med børn og unge med særlige behov stiller til stadighed større krav til vores faglighed, samt øgede krav til kvaliteten. Dette medfører også større og mere komplekse forventninger til de ledere, der arbejder indenfor området.

Lederkurset, der finder sted over to kursusgange, tager udgangspunkt i systemisk tænkning, og vil blandt andet fokusere på differentieringen mellem lederrolle vs. lederposition. Kurset vil give dig kompetencer og metoder til at håndtere, analysere og reflektere over din ledelsesmæssige praksis, og du vil lære at udvikle og bruge dine styrker aktivt i dit lederskab.

Udbyttet af kurset vil bl.a. være

  • Grundig faglig opkvalificering med udgangspunkt i den nyeste forskning i narrativ og systemisk ledelse, herunder fokuseres der på den nødvendige metaevne og de personlige forudsætninger der skal være til stede, for at man som leder kan træde professionelt i karakter.
  • Strategier til, som leder, at skabe udvikling, fælles fokus og engagement.
  • Redskaber til at udvikle sin ledelsestænkning og ledelseskompetencer.
  • Strategier til personligt lederskab.
  • Redskaber til positionering og ledelse af medarbejdere.
  • Strategier til at udvikle egne kvalifikationer ift. lederrollen.
  • Strategier til refleksion og bevidsthed over egen ledelsesmæssige praksis.
  • Praktiske ledelsesværktøjer.
  • Ledelsesbaseret coaching – at anvende coaching som et ledelsesværktøj og kommunikationsmodel, der bl.a. sætter fokus på, hvordan vi skaber vores virkelighed gennem sprog og kommunikation.

Målgruppe
Kurset henvender sig både til nye og erfarne, offentlige og private ledere, mellemledere, afdelingsledere, faglige koordinatorer, embedsmænd og andre der arbejder med børn og unge med særlige behov, på ledelsesniveau.

Forplejning
Der vil blive serveret kaffe og te, samt en let forplejning.

Tid og sted
Kurset løber over to dage, på Basen Kompetencecenter, Middelfartgade 9, 2100 København Ø.

Del I d. 2. april 2020 kl. 13.00 – 16.00
Del II d. 7. maj 2019 kl. 9.00 – 12.00

Tid, pris og tilmelding

Pris: 1885,- kr. alt inkl. for begge kursusdage.

Kurset afholdes på følgende datoer 
Del I, torsdag d. 2. april 2020 kl. 13.00 – 16.00
Del II, torsdag d. 7. maj 2020 kl. 9.00 – 12.00

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Praktisk information

Sted
Basen Kompetencecenter
Strandboulevarden 122, 3. sal
2100 København Ø

Parkering/ankomst
Der er betalt parkering på Middelfartgade samt i de omkringliggende gader. Kompetencecenteret ligger ca. 10 minutters gang fra Nordhavn St. hvor der ligeledes går busser (bus 14 og 23) som stopper 300 meter fra Kompetencecenteret, ved Strandboulevarden/Århusgade.

Kontakt
Har du praktiske spørgsmål omkring kurset, ankomst, fakturering eller lignende, så kontakt kommunikationsmedarbejder Marie-Louise Scott på 2062 0462 / msc@basen.dk.

Undervisere på kurset

Mette Tellerup Larsen

Mette Tellerup Larsen

Direktør på Basen. Uddannet socialrådgiver med efter- og videreuddannelser i systemisk ledelse, coaching, protreptik og som proceskonsulent. Specialiseret indenfor det behandlingsmæssige område; kognitive og systemiske behandlingstilgange og værktøjer, samtalepraksis, miljøterapi og narrative tilgange i arbejdet med mennesker i udsatte positioner.

Jacob Guldager Søe

Jacob Guldager Søe

Vicedirektør på Basen. Specialiseret i sparring og supervision af forskellige faggrupper samt i de organisatoriske, sociale og personlige udfordringer man som fagperson møder i arbejdet med mennesker i udsatte positioner. Uddannet lærer med en PD i psykologi, en Master i Etik og værdier i organisationer, en MBA og efter- og videreuddannelser indenfor det behandlingsmæssige område.