Basen Konferencen 2024
Det professionelle arbejde med psykisk sårbare børn og unge med skolevægring
Dato: Fredag, den 5. april 2024
Sted: Hotel Nyborg Strand
Hovedtalerne på dette års konference er Dorthe Birkmose og Gro Emmertsen Lund
Der er nu åbent for tilmelding til Basens årlige konference for professionelle, der arbejder med psykisk sårbare børn og unge. Konferencen finder sted fredag den 5. april og Nyborg Strand Hotel vil danne rammen om dagens mange faglige indslag. Der er et begrænset antal pladser, så sørg for at bestille dine billetter i god tid.
Hovedtalerne på dette års konference er Dorthe Birkmose og
Gro Emmertsen Lund. Derudover kan du vælge mellem 18 workshops, hvor eksperter indenfor det professionelle arbejde med psykisk sårbare børn og unge fortæller om aktuelle temaer indenfor skolevægring.
Pris: 2.250,-
Hvad er Basen Konferencen?
Basen Konferencen er en 1-dags konference, der i år sætter fokus på det professionelle arbejde med børn og unge med skolevægring. Formålet med konferencen er at forsyne fagprofessionelle og andre med den nyeste viden og konkrete værktøjer, så vi sammen kan forbedre kvaliteten af vores professionelle arbejde og opnå bedre resultater for de børn og unge, vi arbejder med.
Børn og unges trivsel er et højaktuelt emne. Mistrivslen er steget markant de seneste år og flere børn og unge oplever psykisk belastning som følge af skolegang. Basen ønsker at tage del i ansvaret for at sikre alle børn en tryg og sund opvækst. Vi samler den seneste viden og deler vores 27 års erfaring inden for specialiseret arbejde med psykisk sårbare børn og unge.
Vi er stolte af at have etableret Basen Konferencen som en værdifuld begivenhed, hvor fagfolk og interesserede mødes for at lære, dele og inspirere hinanden. Vi tror på, at vi sammen kan skabe en positiv indvirkning på arbejdet med vores målgruppe.
Workshops, Videnssessioner og Reflektionsgrupper
-
Hovedoplæg
Skolefravær – hvad handler det om, når børn ikke kommer i skole?V. Gro Emmertsen Lund, konsulent, forsker og forfatter
Viden om årsager, konsekvenser og løsninger i forbindelse med skolevægring blandt børn, og hvordan det påvirker både deres liv her og nu samt deres fremtid, er centralt for dette års første hovedoplæg. Gro Emmertsen Lund vil give en omfattende indsigt i skolevægringens kompleksitet og de faktorer, der spiller ind. Derudover vil man blive præsenteret for mulige løsninger. -
Hovedoplæg
Når knaphederne bekæmpes, sættes de kognitive ressourcer friV. Dorthe Birkmose, psykolog, foredragsholder og forfatter
Når et menneske lever et liv i knaphed, så bliver det kognitive reduceret. I dette oplæg vil Dorthe Birkmose give indsigt i hvad der sker både hos barnet, hos forældrene og ved medarbejderes arbejdsvilkår hvis der leves et liv i knaphed. Der sættes fokus på medarbejdernes risiko for at blive omsorgstrætte og afmægtige i arbejdet med ufrivilligt skolefravær og tydeliggøre vigtigheden i at hjælpes ad med at håndtere det psykiske slid og få gjort noget konstruktivt ved de knapheder, som fylder for børnene, forældrene og medarbejderne. -
Workshop
Kom godt fra start i arbejdet med skolefraværV. Line graff, psykolog, og Louise Wittendorff Jensen, leder af skolefravær i Gentofte Kommune
Til denne workshop, vil man få indsigt i de implikationer skolefraværet har for barnet og alle omkring dem. Graff og Wittendorff Jensen vil præsentere en narrativ inspireret tilgang til forstå og komme i gang med at arbejde med fraværet. Du vil blive præsenteret for hands on erfaringer og værktøjer som kan bidrage til at afdække skolefraværet og skabe et fælles fundament for det videre samarbejde omkring barnet. -
Reflektionsgruppe
Om at tænke (interventioner) i komplekse apparaterV. Frederikke Skaaning Knage, ph.d. og post.doc
I oplægget præsenteres en analytisk tilgang til at arbejde med komplekse og problematiske fraværssager. Med udgangspunkt i en case, tilbyder oplægget en måde vi som professionelle kan tænke indsatser og interventioner, som ”forstyrrelser” i komplekse apparater. Formålet med denne refleksionsgruppe er at fremme samarbejdet mellem forældre og professionelle, og derved hjælpe de børn, hvis fravær og mistrivsel fylder hele deres hverdag. -
Reflektionsgrupper
Pædagogisk VærtskabV. Rasmus Alenkær, pædagogisk psykolog og forfatter
Pædagogisk værtskab vil blive introduceret som et samlebegreb for det, man kan kalde ‘god skolepraksis. Alenkær vil med afsæt i forskning omkring undervisningsforstyrrende uro, klasseledelse og inklusion, indramme det pædagogiske værtskabsbegreb teoretisk og dernæst sætte det i relation til konkret praksis. -
Videnssession
Mentalisering og udviklingsforståelser i analyse af symptombilleder som skolefraværV. V. Jesper Birck, cand.psych, specialistuddannet
Fordi hver given fraværssituation har hver sin historik og konstitution, opleves der til tider, at ellers velorganiserede planer viser sig at være nytteløse eller falder sammen. Det er afgørende at vi først arbejder med forståelse for situationen og identificering af behov, før vi kan mestre formen, timingen og retningen for integration af interventioner. -
Workshop
Fraværsmysterier som et fællesskabsanliggende: Hvordan sikrer man barnets stemme i fraværsarbejdet?V. Mai Juul Andersen, psykolog og VISO-specialist på Basen.
Fordi vi møder børn og unge, der har svært ved at sætte ord på de bekymringer og problemer, de slås med, er det vigtigt at udforske betydningen af at skabe mening om børns tavshed og afvisninger. Mai Juul Andersen vil sammen med jer afprøve forskellige konkrete faglige greb og aktiviteter, der kan skabe grobund for at få børns stemmer frem – med opfindsomhed og kontekst for øje. -
Videnssession
Tilrettelagte og skræddersyede indsatser med udgangspunkt i det enkelte barnV. Mikael Thastum, ph.d og professor
Dette oplæg vil fokusere på skoleværing som den komplekse problematik det er, og skoleværet som et signal på, at rammerne omkring barnet eller den unge ikke fungerer. Det vil omhandle viden om konsekvenser af skolefravær, forskellige forståelser og kategoriseringer af skolefravær, samt indsatser til børn, familier og lærere med særlig fokus på Back2School indsatsen.
Det kan du opleve på Basen Konferencen
Basen Konferencen 2024 er din mulighed for at dykke ned i det professionelle arbejde med børn og unge, der oplever ufrivilligt skolefravær eller skolevægring. Vi har skabt et program, der giver dig mulighed for at udforske, lære og udveksle erfaringer med førende eksperter og kolleger på området.
Ved konferencens første hovedoplæg vil konsulent, forfatter og oplægsholder Gro Emmertsen Lund sætte fokus på årsager, konsekvenser og løsninger i forbindelse med skolevægring blandt børn, og hvordan det påvirker både deres liv her og nu samt deres fremtid.
Med afsæt i en omfattende forskningsgennemgang og hendes egen forskning, vil Gro afdække de vigtigste aspekter af skolevægring og give en dybere forståelse af, hvad eksisterende forskning siger om årsager og løsninger. Hun vil inddrage børnenes egne stemmer, for at afdække deres perspektiv på skolevægring, og hvad de mener der skal til for at hjælpe dem.
Oplægget vil desuden udforske de forskellige forståelser af fravær, der findes, og hvordan de påvirker praksis. Dette for at forstå, hvordan lærere, skoleledere og politikere ser på skolevægring, da det har indvirkning på de tiltag, der iværksættes for at håndtere problemet. Endelig vil oplægget indkredse skolekontekstuelle forhold med betydning for børn og unges fremmøde og fravær i skolen. Dette er særligt relevant i en tid, hvor der både arbejdes på at nedbringe fraværet og hvor politiske forandringer kan påvirke skoleområdet.
Samlet set vil dette oplæg give deltagerne en omfattende indsigt i skolevægringens kompleksitet og de faktorer, der spiller ind. Det vil også præsentere mulige løsninger og fremhæve vigtigheden af at tackle dette udfordrende problem for at sikre, at alle børn får mulighed for en retfærdig uddannelse.
Konferencens andet hovedoplæg leveres af psykolog, foredragsholder og forfatter Dorthe Birkmose. Dorthe dykker ned i hvordan et liv i knaphed medfører, at man ikke har adgang til de kognitive ressourcer, som man ellers har. Sagt på en anden måde; når et menneske lever et liv i knaphed, så bliver det kognitivt reduceret.
Derudover vil Birkmose også dykke ned i de mange reaktioner, knaphed medfører, blandt både for barnet, forældrene og medarbejderne. Hvis et barn lever med knaphed i forskellige former, så kan barnet reagere ved at afvise omgivelsernes krav. Hvis forældre lever med knaphed på bl.a. professionel hjælp, så kan de reagere med ængstelighed, latent vrede og manglende tillid til professionelle. Hvis medarbejderes arbejdsvilkår er præget af knaphed på handlemuligheder eller knaphed på andres tiltro til dem, så kan de reagere med omsorgstræthed og afmagtsfølelser.
Et stort fokusområde handler om medarbejdernes risiko for at blive omsorgstrætte og afmægtige i arbejdet med ufrivilligt skolefravær, for hvis man føler sig alene med ansvaret eller skammer sig over at være slidt, så opstår risikoen for både den irritable forråelse og den resignerede forråelse.
Samlet set vil du med dette oplæg lære om, hvilken faktor og rolle knaphed spiller i skolevægringsproblematikken. Men vigtigst af alt få en forståelse få betydningen i at hjælpes ad med at håndtere det psykiske slid og få gjort noget konstruktivt ved de knapheder, som fylder for børnene, forældrene og medarbejderne.
Ud over de to hovedoplæg, vil du kunne høre om aktuelle, faglige temaer på Konferencens i alt 6 workshops, 6 videnssessioner og 6 refleksionsgrupper. Du kan blandt andet høre fra Frederikke Skaaning Knage og Jesper Birck. Du kan også høre Rasmus Alenkær fortælle om Pædagogisk Værtskab eller du kan få indsigt i forståelse og betydningen af børn og unges tavshed, når Mai Juul Andersen holder oplæg om Fraværsmysterier som et fællesskabsanliggende: Hvordan sikrer man barnets stemme i fraværsarbejdet?
Vores oplæg vil lade dig udforske nye metoder og tilgange, mens du får mulighed for at møde og udveksle ideer med førende eksperter. Du vil få adgang til en skattekiste af viden og erfaring, der kan styrke dit arbejde med mulighed for dialog og erfaringsudveksling med andre fagprofessionelle.
09.00-09.30 | Morgenmad |
09.30-09.40 | Velkomsttale og morgensang |
09.40-10.45 | Skolefravær: Hvad handler det om, når børn ikke kommer i skole? v. Hovedtaler Gro Emmertsen Lund (sted) |
10.45-11.00 | Pause |
11.00-12.00 | Oplæg runde 1 (9 forskellige oplæg) |
12.00-13.00 | Frokost |
13.00-14.00 | Oplæg runde 2 (9 forskellige oplæg) |
14.00-14.30 | Kaffe og kage |
14.30-15.30 | Når knaphederne bekæmpes, sættes de kognitive ressourcer fri v. Hovedtaler Dorthe Birkmose (sted) |
15.30-15.45 | Tak for i dag og fællessang |
09.00-09.30 | Morgenmad |
09.30-09.40 | Velkomsttale og morgensang |
09.40-10.45 | Skolefravær: Hvad handler det om, når børn ikke kommer i skole? v. Hovedtaler Gro Emmertsen Lund, konsulent, forsker og forfatter Oplægget sætter fokus på årsager, konsekvenser og løsninger i forbindelse med skolevægring blandt børn, og hvordan det påvirker både deres liv her og nu samt deres fremtid. Oplægget vil give deltagerne en omfattende indsigt i skolevægringens kompleksitet og de faktorer, der spiller ind. Det vil også præsentere mulige løsninger og fremhæve vigtigheden af at tackle dette udfordrende problem for at sikre, at alle børn får mulighed for en retfærdig uddannelse. |
10.45-11.00 | Pause |
11.00-12.00 |
Oplæg runde 1 Workshop 1: Fraværsmysterier som et fællesskabsanliggende: Hvordan sikrer man barnets stemme i fraværsarbejdet? v. Mai Juul Andersen, psykolog og VISO-specialist Workshop 2: Relationel tilgang til psykisk sårbare børn og unge v. Jacob Emil Licht, psykolog og VISO-specialist og Kasper Ewald, souschef på Basen Workshop 3: Overskrift v. Line Teissøe Sheik, behandler/underviser på Basen Videnssession 1: Tilrettelagte og skræddersyede indsatser med udgangspunkt i det enkelte barn v. Mikael Thastum, professor og ph.d. Videnssession 2: Hvordan kan metakognitiv terapi hjælpe med at bryde skoleværingens onde cirkel? v. Nanna Nørgaard Holm, psykolog og foredragsholder Videnssession 3: Mentalisering og udviklingsforståelser i analyse af symptombilleder som skolefravær v. Jesper Birck, cand. psych Reflektionsgruppe 1: Om at tænke (interventioner) i komplekse apparater v. Frederikke Skaaning Knage, ph.d., post.doc Refleksiongruppe 2: Forskellige indgange til forebyggelse af skolevægring i en travl hverdag v. Louise Due, behandler/underviser på Basen og Amalie Yding, souschef på Basen Refleksionsgruppe 3: Overskrift v. Marie Falck Hansen, psykolog og VISO-specialist på Basen
Tekst om workshop |
12.00-13.00 | Frokost |
13.00-14.00 |
Oplæg runde 2 Workshop 1: Fraværsmysterier som et fællesskabsanliggende: Hvordan sikrer man barnets stemme i fraværsarbejdet? v. Mai Juul Andersen, psykolog og VISO-specialist Workshop 2: Kom godt fra start i arbejdet med skolefravær v. Line Graff, psykolog og Louise Wittendorff Jensen, leder af Skolefraværsteam Workshop 3: Ufrivilligt skolefravær i et neuroaffektivt perspektiv – med særligt fokus på det autonome nervesystem v. Stine Bleeg Stenderup, psykolog og VISO-specialist Videnssession 1: Mentalisering og udviklingsforståelser i analyse af symptombilleder som skolefravær v. Jesper Birck, cand. psych Videnssession 2: Autisme og skolefravær – hvordan opdager vi det, før det bliver massivt? v. Charlotte Just Bukh, PD i specialpædagogik, neuropædagogisk konsulent Videnssession 3: Tilrettelagte og skræddersyede indsatser med udgangspunkt i det enkelte barn v. Mikael Thastum, professor og ph.d. Refleksionsgruppe 1: Pædagogisk Værtskab v. Rasmus Alenkær, pædagogisk psykolog og forfatter Refleksionsgruppe 2: Hvordan kan man gribe svære skolevægringsproblematikker an som behandler, og hvordan kan vi samtidig holde gejsten oppe og passe på os selv undervejs? v. Sanne Ekcermann Koblauch, behandler/underviser på Basen Refleksiongruppe 3: Forældresamarbejde i forbindelse med bekymrende skolefravær Forældresamarbejde i forbindelse med bekymrende skolefravær v. Kristine Wulff-Dalsgaard, afdelingsleder på Basen og Line Aistrup, psykolog på Basen |
14.00-14.30 | Kaffe og kage |
14.30-15.30 | Når knaphederne bekæmpes, sættes de kognitive ressourcer fri, v. Hovedtaler Dorthe Birkmose, psykolog, foredragsholder og forfatter Vores anden og sidste hovedtaler fokuserer på når mennesker bliver kognitivt reduceret som et symptom på at leve sit liv i knaphed, da alle former for knaphed kan medføre, at man ikke har adgang til de kognitive ressourcer, som man ellers har. I dette oplæg vil Dorthe Birkmose dykke ned i hvad der sker både hos barnet, hos forældrene og ved medarbejderes arbejdsvilkår hvis der leves et liv i knaphed. Derudover sættes der fokus på medarbejdernes risiko for at blive omsorgstrætte og afmægtige i arbejdet med ufrivilligt skolefravær og tydeliggøre vigtigheden i at hjælpes ad med at håndtere det psykiske slid og få gjort noget konstruktivt ved de knapheder, som fylder for børnene, forældrene og medarbejderne. |
15.30-15.45 | Tak for i dag og fællessang |
Om oplægsholderne
Gro Emmertsen Lund
Gro Emmertsen Lund er selvstændig konsulent, formidler, forsker og en del af NO!SE; Network of Independent Scholars in Education, samt Taos Associate og Faculty Advisor v. The Taos Institute, USA. Hun har udgivet en stribe artikler og bøger bl.a. ved Dansk Psykologisk Forlag, Aarhus Universitetsforlag og The SAGE publication, heriblandt bogen ‘Fra fravær til fællesskab – Hvad kan skolen gøre?’.
Gro er oprindeligt læreruddannet, har en master i evaluering fra Syddansk Universitet, samt en ph.d. fra Twente University. Gro underviser, holder oplæg og faciliterer organisations- og kulturudvikling i grundskoler, gymnasieskoler og andre uddannelsesinstitutioner, samt i mindre skala i dagtilbud, sundhedssektoren, psykiatrien og det sociale område. Gro har undervist 6 år på Haslebo & Partneres leder- og konsulentuddannelse og er i dag sparringspartner for ledere og direktioner i organisationer og forvaltninger samt på policy-niveau.
I sin ph.d. har Gro forsket i usynlige sociale eksklusionsprocesser i skolen, hvor hun har interviewet ekskluderede elevers forældre om deres oplevelser med skolens håndtering af helt almindelige samspilsproblemer i skolen. Hun har holdt oplæg herom på KL´s Børne og Ungetopmøde i 2019, samt på KL´s PPR-konferencer, konferencer i Norge og på Færøerne og for adskillige kommuner, skoler, børnehaver, PPR, forældreorganisationer, handikaporganisationer, m.m. herhjemme.
Se udgivelser og debatindlæg her: www.groemmertsenlund.dk
Dorthe Birkmose
Dorthe Birkmose er psykolog, foredragsholder og forfatter uddannet fra Århus Universitet med speciale i manglende erkendelse. Hun er forfatter til bogen ‘Når gode mennesker handler ondt – tabuet om forråelse’ – en øjenvidneberetning om forråelse og krænkelser. Hun brugte ondskabens psykologi og socialpsykologien til at forstå, hvordan forråelse kan blive en mestringsstrategi.
I dag arbejder hun som foredragsholder, hvor hun sætter forråelsesrisikoen på dagsordenen.
Mai Juul Andersen
Mai Juul Andersen er autoriseret psykolog, konsulent, underviser, supervisor og VISO‑specialist.
Hun er optaget af det der forbinder os som mennesker – i familier, i institutioner og organisationer – og på tværs. Hun samler på de bedste ideer fra fx AMBIT, NVR, narrative tanker, systemisk teorigods og mentaliseringsinspirerede faglige trædesten og bruger dem kreativt i sit arbejde.
I øjeblikket er hun særligt optaget af den kompleksitet der præger arbejdet med de fraværende børn, der er faldet ud af skolerne – og skriver aktuelt på en bog derom.
Mikael Thastum
Mikael Thastum er ph.d., professor i børnesundhedspsykologi og klinisk børnepsykologi ved Psykologisk Institut på Århus Universitet, samt leder og medstifter af Angstklinikken for Børn og Unge i Aarhus. Derudover har han vundet Seniorforskerprisen i 2022 og Børnesundhedsprisen i 2015.
Mikael arbejder i sin forskning, undervisning og behandlings med, hvordan man bedst forstår og hjælper børn og unge med forskellige salgs udfordringer.
Derudover har Thastum også udgivet en manual til behandling af børn med bekymrende skolefravær, kaldet Back2School projektet, som fokuserer på hvordan man med skræddersyet indsatser kan hjælpe børn tilbage til skolen.
Line Teissøe Sheik
Line Teissøe Sheik har været behandler/underviser på Basen igennem de sidste 9 år.
Nanna Nørgaard Holm
Nanna Nørgaard Holm er autoriseret psykolog cand.psych.aut. og har gennemført det højeste niveau af uddannelse indenfor den metakognitiv metode. Advanced level metakognitiv terapi ved MCT-Institute TM. Certificeret metakognitiv terapi level II.
Jesper Birck
Jesper Birck er udannet cand.psych., er autoriseret psykolog og egen psykologi praksis. Jesper er specialet i klinisk psykologi og psykoterapi, og arbejder til dagligt med udredning, terapi og afholder kurser.
Hans primære arbejdsområde kredser om børn og unge, der har oplevet traumer eller/og negelct.
Desuden superviserer Jesper plejefamilier, psykologer, specialinstitutioner, skoler og familiecentre, ligesom han holder tema-/undervisningsdage.
Jesper har derudover taget en 2-årig efteruddannelse i kognitiv terapi; herunder rettet mod stress, angst, depression, personlighedsforstyrrelser, ADHD, og har bl.a. tidligere arbejdet som psykolog ved Børne- og Familierådgivning i kommunalt regi; været behandler af traumer, stress og belastningsreaktioner hos børn, unge og voksne; psykolog på døgninstitution for anbragte og meget mere.
Frederikke Skaaning Knage
Louise Due
Louise Due
Line Graff
Line har 25 års praksiserfaring fra børne og ungeområdet. Hun er i dag privatpraktiserende psykolog med særlig viden om skolefravær og som børnepsykolog på et kvindekrisecenter.
Line er uddannet cand. psych., specialist i psykoterapi børn og unge og forfatter til flere artikler om det tværfaglige samarbejde omkring skolefravær.
Line har særligt interesse for en tværfaglig og netværksbaseret tilgang til understøttelse af børns trivsel og udvikling.
De seneste 6 år har hun i samarbejde med psykolog Louise Wittendorff Jensen udviklet en tværfaglig tilgang til arbejdet med skolefravær i Hillerød Kommune.
Louise Wittendorff Jensen
Louise er uddannet cand.psych. og har gennem hele sin karriere arbejdet indenfor børne- og ungeområdet. I sit virke har hun haft stor fokus på at sikre børns skolemæssige trivsel med udgangspunkt i barnets egen stemme og involvering af netværket.
Sammen med psykolog Line Graff har hun i Hillerød PPR udviklet en tværfaglig tilgang til arbejdet med skolefravær. Sammen har de delt deres resultater i oplæg og artikler.
Aktuelt er Louise leder af Gentofte Kommunes nyopstartede Skolefraværsteam. Teamet er tværfagligt funderet og kan tilkaldes til fraværsindsatser på kommunens folkeskoler. Udover individuelle indsatser arbejder teamet med at forebyggelse og udvikling af materialer til brug for fagprofessionelles i arbejdet med skolefravær.
Amalie Yding
Amalie Yding
Marie Falck Hansen
Marie Falck Hansen er psykolog og VISO-specialist hos Basen.
Stine Bleeg Stenderup
Stine Bleeg Stenderup er autoriseret psykolog og VISO-specialist. Hun har 10 års erfaring inden for småbørn-børne-unge og voksenområdet, hvor hun trækker på sine erfaringer fra PPR, behandlingshjem, bosted samt dagbehandlingsområdet. Stine Stine arbejder med udgangspunkt i en bred teoretisk referenceramme, og er efteruddannet inden for den neurosekventielle- samt neuroaffektive tilgang. Derudover er Stine godt på vej til at blive specialist i neuropsykologi med børn og unge. Foruden udredning og behandling af sårbare børn og unge, holder Stine ligeledes kurser for Basens Kompetencecenter.
Rasmus Alenkær
Rasmus Alenkær er pædagogisk psykolog (aut)., ph.d. og tidligere skolelærer. Han arbejder som formidler, konsulent og forfatter, på skole- og børneområdet og er offentlig kendt som ekspert, podcaster og debattør. Senest har han udgivet bogen “Pædagogisk værtskab og uro i skolen” – Dafolo 2023, ligesom han er medvært på podcasten Kaffepunch.
Med 30 års praksiserfaring, stor faglig viden og masser af entusiasme sætter han fokus reelle handlemuligheder i grundskolens pædagogiske praksis.
Charlotte Just Buck
Hun har erfaring med børn med autisme og skolefravær siden 2005 først som lærer på en specialskole, dernæst med udredningsarbejde og undervisning af indlagte børn i psykiatrien og nu i mit nuværende konsulentarbejde. Derudover har hun siden 2016 være en del af VISOs udviklingsarbejde med børn med autisme og skolefravær.
Jacob Emil Licht
Jacob Emil Licht er autoriseret psykolog og VISO-specialist. Han arbejder på Basen dagbehandlingsskole med og omkring børn og unge i udskolingen.
Kasper Ewald
Kasper Ewald er specialpædagog, VISO-specialist og souschef på Basen.
Sanne Ekcermann Koblauch
Kristine Wulff-Dalsgaard
Kristine Wulff-Dalsgaard er afdelingsleder på KBH4 på Basen.
Line Aistrup
Line Aistrup er psykolog på Basen.
Hjemmesiden opdateres løbende med de nyeste oplysninger angående Konferencen.
Materiale til Konferencen udsendes på mail en uges tid inden Konferencen. Når du ankommer til Konferencen vil du få udleveret en flyer med dagens program, oplægsholdere og de forskellige temaer. Derudover vil du få tildelt et navneskilt, som fungerer som din billet til Konferencen.
For spørgsmål vedrørende konferencen:
Basen Konferencen
Mail: Konference@basen.dk
Pris: 2.250,- Prisen dækker hele Konferencen inkl. deltagelse i oplæg, garderobe og måltider i løbet af konferencen.
Eventuelle køb i baren vil være for egen regning.
Tilmelding til Konferencen og de specifikke oplæg sker via linket her: (LINK KNAP).
Vi udbyder 9 forskellige oplæg af to runder, således 18 oplæg i alt. Disse oplæg er inddelt i tre kategorier – 3 Workshop, 3 Videnssession, og 3 Refleksionsgrupper. Du tilmelder dig to oplæg i alt (et oplæg i runde et og et oplæg i runde to) ud fra de tre kategorier.
Tilmelding er først-til-mølle-princip, da der er begrænset deltagerantal på 140 deltager i alt. Tilmeldingerne registreres i den rækkefælge de modtages og det samme gælder tilmelding til oplæg, da der maks. kan være 20 deltagere på hvert oplæg. Så tilmeld dig allerede i dag, så du sikrer dig en plads på dit ønskede oplæg.
Spar 20% på Konferencen
Du kan spare 10%, hvis du tilmelder minimum 3 personer på en gang. Du kan samtidig spare 10%, hvis du tilmelder dig inden den 15. januar. Samlet kan du således spare 20% på Konferencen, hvis du tilmelder minimum 3, samt gør det inden den 15. januar.
Betaling
Ønsker du at betale via elektronisk faktura sendes en mail til Konferencen@basen.dk med oplysninger på deltagere, navn, adresse og kontaktinfo på betaler, samt EAN nummer. Vi gør opmærksom på at tilmelding ved betaling via faktura først registreres endeligt, når fakturaen er betalt.
Vi forbeholder os ret til at ændre i programmet eksempelvis ved afbud fra en oplægsholder eller i det tilfælde at en workshop skulle opnå 10 eller færre deltagere.
Basen Konferencen 2024 finder sted fredag den 5. april 2024 fra kl. 9:00-16:00 på Hotel Nyborg Strand.
Adresse
Østerøvej 2
5800 Nyborg
6515 0551
Transport
Nærmeste togstation er Nyborg Station – beliggende 1,1 km. fra hotellet.
– København: ca. 1 t. 15. min fra Københavns Hovedbanegård.
– Århus: ca. 2 t. 10. min fra Aarhus Banegård. Ved nogle afgange skal man skifte tog i Odense og tage et IC-tog mod Østerport station og stå af på Nyborg station, denne rejse vil tage ca. 2 t. 15. Min.
– Odense: ca. 15 min. fra Odense Station.
Taxabestilling – kontakt receptionen på tlf. (+45) 65 31 31 31
Parkering og opladning af elbiler
På Hotel Nyborg Strand er der 600 gratis p-parkeringspladser og 8 ladestandere.
Overnatning
Ønskes overnatning på Hotel Nyborg Strand i forbindelse med Konferencen, kan du kontakte hotellet og høre om mulighederne for overnatning her:
Telefon: +45 65 31 31 31
E-mail: nyborgstrand@nyborgstrand.dk
Website: Nyborg Strand – Velkommen til hele Danmarks mødested