Kursus | Basal tillid

Det er af afgørende betydning for mennesker, at vi er i stand til at føle tillid til vores omgivelser. Dette er forudsætningen for, at vi kan indgå i sociale fællesskaber, kan samarbejde og indgå i grupper, familie- og jobliv.

Børn fødes med en umiddelbar evne til at nære tillid til sine primære omsorgspersoner. Desværre kan denne evne til at nære basal tillid sommetider blive udfordret af forskellige typer omstændigheder, og barnet vil begynde at have basal mistillid til, at andre på hensigtsmæssig vis vil og kan opfylde barnets livsnødvendige fysiske og sociale behov.

På dette kursus vil vi redegøre for og diskutere basal tillid og hvilke konsekvenser det får, hvis den basale tillid bliver til basal mistillid. Vi vil gennemgå, de konsekvenser dette kan få i voksenlivet og foretage konkrete øvelser omkring, hvordan man i eksempelvis et parforhold kan være mere eller mindre præget af mistillid, og vi diskuterer den selvopfyldende profeti, der kan blive resultatet af dette.

Målgruppe
Lærere og pædagoger i special- og almentilbud, sagsbehandlere, socialrådgivere, vejledere, kontaktpersoner og andre der arbejder med børn og unge med særlige udfordringer.

Forplejning
Der vil blive serveret kaffe og te, samt en let forplejning.

Tid, pris og tilmelding

Pris: 970,- kr. alt inkl.

Kurset afholdes på følgende datoer 
Mandag d. 18. november 2019 kl. 9.00 – 12.00
Tirsdag d. 19. maj 2020 kl. 9.00 – 12.00

Vælg den ønskede dato i tilmeldingsformularen nedenfor.

Pris: 970,- kr. 

Tilmeld mig Basens nyhedsmail

Praktisk information

Sted
Basen Kompetencecenter
Strandboulevarden 122, 3. sal
2100 København Ø

Parkering/ankomst
Der er betalt parkering på Middelfartgade samt i de omkringliggende gader. Kompetencecenteret ligger ca. 10 minutters gang fra Nordhavn St. hvor der ligeledes går busser (bus 14 og 23) som stopper 300 meter fra Kompetencecenteret, ved Strandboulevarden/Århusgade.

Kontakt
Har du praktiske spørgsmål omkring kurset, ankomst, fakturering eller lignende, så kontakt kommunikationsmedarbejder Marie-Louise Scott på 2062 0462 / msc@basen.dk.

Underviser på kurset

Jill Byrnit

Autoriseret psykolog med en ph.d. i psykologi, og en bachelorgrad i biologi. Specialiseret i personligheds- og socialpsykologi og har arbejdet med børn og unge, bl.a. som VISO-konsulent og beskikket pædagogisk psykologisk børnesagkyndig for Statsforvaltningen. Jill er forfatter til en række psykologiske fagbøger og optræder med jævne mellemrum i de skrevne og elektroniske medier med sin forskningsekspertise.

Modtag nyheder fra Basen Kompetencecenter

Vores nyhedsbrev holder dig opdateret omkring hvad der rør sig på Basen, og du kan bl.a. læse om vores kommende kurser og uddannelser.

Interesserer du dig således for det sociale, psykologiske og pædagogiske felt, så er Basens nyhedsbrev et godt sted at holde sig orienteret.